domov > novice > Industrijske novice

Razvrstitev ekstruderja (2)

2021-12-21

Stroj z enim vijakomin stroj z dvojnimi vijaki: eden je en vijak, drugi pa dva vijaka. Vse jih poganja motor. Moč se razlikuje glede na vijak. Moč dvojnega stožca 50 je približno 20 kW, moč 65 pa približno 37 kW. Izhod je povezan z materialom in vijakom. Izhod 50 parov stožcev je približno 100-150 kg / h, pri 65 parih stožcev pa približno 200-280 kg / h. Izhod enega vijaka je le polovičen.

EkstruderjiGlede na število vijakov jih lahko razdelimo na enovijačne, dvovijačne in večvijačne ekstruderje. Dandanes je najbolj razširjen enovijačni ekstruder, ki je primeren za ekstrudiranje splošnih materialov. Dvopolni ekstruder ima značilnosti manj toplote, ki nastane zaradi trenja, enakomernega striženja materialov, velike transportne zmogljivosti vijakov, stabilne ekstruzijske zmogljivosti, dolgega zadrževanja materialov v sodu, enakomernega mešanja in tako naprej.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept